Observ 520 huidscan (nog niet in zoutelande)
Een goede behandeling en productadvies begint bij een juiste diagnose. Daar zorgt de Observ 520 voor!
Het analyseert de diepe huidlagen en brengt de aandoeningen in beeld die je in de toekomst zal gaan ervaren.

 

Kennismakingsbehandelingen – ontspanning/huidverbetering

Bent u voor de eerste keer bij ons? Boek dan eens een kennismakingsbehandeling. We maken dan ook extra tijd voor u vrij om de huid uitgebreid te analyseren en een thuisadvies mee te geven om het effect van de behandeling vast te houden. Hiermee kunnen we samen naar het beste resultaat werken!

 

Murad – Huidverbetering

Deze  huidverbeterende behandelingen zijn er voor iedere huidbehoefte. Onzuiverheden (zoals acné), hyperpigmentatie, gevoelige huid, lijntjes en rimpeltjes.

We bieden verschillende peelingen, waaronder Retinol. Ook verschillende behandelingen mogelijk i.c.m. apparatuur, zoals Beauty Angel/microneedling/zuurstof.

 

[ comfort zone] – Duurzame huidverzorging

Verschillende ontspannende behandelingen om de huid te kalmeren, voeden, hydrateren. Ook zeker mooie anti-aging behandelingen!

GENOSYS – Microneedling

Door middel van de microscopische gaatjes die in de huid gemaakt worden kunnen de werkzame stoffen in de diepere huidlagen opgenomen worden en stimuleert deze behandeling het natuurlijke herstelvermogen van de huid, zodat deze versnelt nieuw collageen en elastine aanmaakt.

 

SUPERBOOST – Get your face in shape! (niet in Zoutelande)

Het nieuwe SUPERBOOST toestel maakt het mogelijk om door de huid te dringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos actieve substanties de huid ingesluisd, met als resultaat:

Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui/dunner zijn geworden en gaan doorzakken. Duurzaam verouderen.
Een oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, oog-en wenkbrauwlifting, onregelmatige huid, grove poriën, acne, huidspanning en veel meer!
Zeer resultaat gericht met een prachtig natuurlijk effect.

 

Oxy Life Nova (niet in Zoutelande)
Gezichts- en lichaamsbehandelingen i.c.m. zuurstof/bindweefselmassage/lymfedrainage. Ook mogelijk i.c.m. microneedling.

 

Bindweefselmassage
Stimuleert de natuurlijke huidverjonging en een prachtige glow!

 

Beauty Angel Collageenlamp
Concept van lichttherapie en wellness.

 

Harsbehandelingen
We maken uw huid vrij van ongewenste haargroei, zoals wenkbrauwen, bovenlip, benen, oksels enz.