Pedicure

Last van eelt, likdoorns, pijnlijke voeten, vermoeide voeten of toe aan ontspanning?

Een behandeling van de pedicure is de perfecte manier om je voeten en nagels in topconditie te brengen.

 

Manicure

Een behandeling van de manicure zorgt ervoor dat de handen tot rust komen en daarnaast de handen en nagels verfraaien.

 

OPI gelcolor

Wil je twee weken een perfect glanzende kleur op je nagels? Gelcolor bij OPI draagt als een gel, maar ziet eruit als nagellak. De houdbaarheid is geheel afhankelijk van de conditie van de eigen nagel.

 

Acrygum nagels

Een versteviging voor de eiegn nagels ook is een verlenging hiermee mogelijk. De acrygum zit tussen een acryl en een gel nagel in, de voordelen van allebei in 1 product.

 

Youngblood Make-up

Onze visagiste laat je stralen door je innerlijke schoonheid naar voren te brengen.

 

Lash lift van Elleebana

Dit is een behandeling van de eigen wimpers die gelift worden en daar heb je weken lang plezier van. Zo is de wimpertang overbodig!

 

Brow lift van Ellebana

Dit is een behandeling van de eigen wenkbrauwen om ze krul vrij te maken, weerbarstige wenkbrauwen te relaxen of mooi omhoog te plaatsen waardoor de wenkbrauw voller lijkt.

 

Wimperextensions met ons eigen merk “Wimperlief”

Wil je mooie, volle en gekrulde wimpers zonder elke ochtend mascara te moeten aanbrengen, dan zijn one by one wimperextensions de perfecte oplossing! Volume lashes en Russian volume lashes zullen vanaf maart 2022 aangeboden worden. (De 2 lashstylisten zijn hier nu voor aan het trainen)

 

Permanente make-up

Ombre/powder brows, eyeliner & deepliner. Mooie uit bed stappen zonder al teveel aan jezelf te hoeven doen, dat is het voordeel aan permanente make-up.