Waarom voedingssupplementen bij de kapsalon en beautysalon?!

Huid en voeding zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Daarbij zijn zuurstof, vocht en voeding van levensbelang voor het lichaam. Bij afwezigheid hiervan komt de totale gezondheid in gevaar. Voor de huid is dit een dubbel probleem! Als eerste gaat de gezondheid van de huid als orgaan achteruit. Ten tweede is de gezondheid van de huid afhankelijk van de gezondheid van andere organen en staat de huid hierdoor onder dubbele druk. Ook als je gezond eet en sport heb je supplementen nodig. Een gezonde voeding is slechts het begin. Supplementen zijn een aanvulling op de dagelijks behoefte.


Meer dan de dagelijkse behoefte
Door een te gehaaste levensstijl en het overdadige aanbod van fastfood, tussendoortjes en snacks zonder voedingswaarde eten veel mensen niet langer de aanbevolen 500 tot 600 gram verse groenten en fruit die ons lichaam dagelijks nodig heeft. Ook is er een afname van voedingswaarde in producten. En verliezen er veel vitaminen en mineralen door de bereiding. Hierdoor krijgen wij niet de benodigde behoefte aan vitamine en mineralen die we per dag nodig hebben. Daardoor neemt de kans op tekorten aan essentiële voedingsstoffen toe. Door een overdaad aan eiwitten, vetten en suiker kan het lichaam verzuren, waardoor de pH-waarde daalt en zich allerlei gezondheidsproblemen gaan voordoen.


Wat is gezond?
Daarbij is natuurlijk ook de vraag wat gezond is. De Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) is een richtlijn voor de inname van vitaminen, vetten en andere voedingsstoffen dat is vastgelegd in de jaren 30. Ze zijn gebaseerd op schattingen van de behoeften van diverse leeftijdsgroepen, mannen en vrouwen, en gelden op groepsniveau. Uiteraard zijn er aanpassingen nodig bij o.a.; beroepsomgeving, genetische verschillen, ziekte en operaties, zwangerschap en borstvoeding, levensstijl & psychische en/of emotionele stress.


ULTRA GREENS vult tekorten aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en hernieuwde energie.
Het bevat 100% natuurlijke vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en enzymen, hoge concentratie van honderden vitaminen, mineralen, antioxidanten en sporenelementen. De plantaardige eiwitten bevatten alle essentiële en niet essentiële aminozuren. Het helpt bij het neutraliseren van overtollige zuren en ondersteunt een juiste pH-balans van het lichaam, wat een goede gezondheid bevordert en tekorten aan mineralen tegengaat.
Een dagelijkse portie ULTRA GREENS opgelost in water of vruchtensap, levert evenveel voedingsstoffen als vijf tot zes porties verse groenten en fruit!
Fruits & Greens in een potje?
Het bevat de unieke Fruits & Greens extract. Fruits & Greens is een krachtig 100:1 extract van 27 verschillende soorten groenten en fruit. Fruits & Greens voorziet het lichaam van bio flavonoïden en antioxidanten en bevat hoge doseringen van alle in groenten en fruit voorkomende vitaminen en mineralen. Eén gram Fruits & Greens extract bevat evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit! Ook bevat het een hoge dosering spirulina en chlorella. Spirulina en chlorella zijn natuurlijke multivitaminen en bevatten vele belangrijke voedingsstoffen, waaronder chlorophyl, (zonlicht omgezet in energie). De 100% zoetwater chlorella heeft bovendien een chelerende (ontgiftende) werking door opgehoopte afvalstoffen aan zich te binden en uit het lichaam te verwijderen.
Think Green
Tot slot is het rijk aan plantaardige enzymen voor een betere opname en spijsvertering. De toevoeging van belangrijke enzymen aan Beauty Greens bevordert de spijsvertering en de opname van de aanwezige vitaminen en mineralen. Door een unieke combinatie van ingrediënten is ULTRA GREENS een van de rijkste voedingsbronnen die de natuur ons biedt.

We hebben nog meer voedingssupplementen voor:


HEALTH
- Vitamine D wordt in de huid aangemaakt onder invloed van zonlicht en krijgen wij via voedsel binnen, bijvoorbeeld door het eten van vette vis. Helaas krijgt niet iedereen altijd voldoende vitamine D binnen.
- De mineralen calcium, magnesium en zink zijn onderdeel van vele processen in het lichaam. Ultra Minerals CMZ vormt de basis voor ieder suppletieprogramma.
- Antioxidantencomplex met o.a. vitamine C en E, selenium en bètacaroteen. Hoogste waarde aan vitamineB
- Ultra Multi Vitamin Plus is een compleet vitaminen en mineralencomplex, geschikt voor dagelijks gebruik.
- Ultra 3 Omega Pure bevat een hoge concentratie zuivere omega-3 visvetzuren, in de verhouding 36 % EPA en 24 % DHA


SKIN
- Ultra collagen energy : Een intensief complex met een hoge concentratie van 21 ingrediënten, die samen de instandhouding van een gezonde en vitale huid ondersteunen. Draagt bij aan de vorming van collageen, versterkt de huid van binnenuit (vitamine c).


VITALITY
- Vitamine C is de bekendste vitamine en heeft meeste positieve eigenschappen van alle vitamines. Extra formule door toevoeging van mineralen als zink, mangaan en koper.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: