Je eigen Beauty Lab
Sepai is een innovatief beautyconcept uit Spanje, dat huidverzorging in het schoonheidsinstituut naar een hogere dimensie brengt. Het merk maakt mooie, zuivere en veilige huidverzorging waarbij ingrediënt keuze centraal staat. Het gebruik van hulpstoffen wordt vermeden om zo tot formules te komen met 99% werkzame stoffen.

Voor de perfecte crème werden extracten gecreëerd die vanuit syringes in het product worden gespoten. De keuze, tot maximaal 3 extracten per product, maken het mogelijk om heel gericht doelen aan te pakken. Voor het gezicht: Redensify, Elasticity, Lifting, Tan Prolong, Relax like, Whitening, Flashed en Firm pro. Voor het lichaam zijn nog acht extra extracten mogelijk; Slimming, Firming, Lifting, Elasticity, Tan prolong, Cellulite, Volumise en Boobster.

De basiscrèmes worden gekozen op basis van voorkeur, huidconditie of bijvoorbeeld weersomstandigheden en bieden een crème met een lichte textuur en een matte finish of een rijkere met juist een glanzend effect. De crèmes zijn op zich al volledige verzorgingsproducten met actieve anti-ageing eigenschappen, zoals de 360graden formule en de DNA bescherming.

SEPAI BRENGT NATUURLIJKE INGREDIËNTEN EN TECHNOLOGISCH INNOVATIEVE WERKSTOFFEN SAMEN IN DOELGERICHTE FORMULES. HIERDOOR ZIJN PRODUCTEN ONTSTAAN DIE NIET DE SYMPTOMEN MAAR JUIST DE ONDERLIGGENDE OORZAKEN VAN HUIDVEROUDERING AANPAKKEN.

DNA bescherming, deze lijn wilt alleen goede cellen kopiëren en geen fouten doorgeven.

Verfijn uw droom
Creëer je persoonlijke, custommade huidverzorging, met alle effecten die jij wilt. Iedere huid heeft verschillende behoeftes en problemen. Sepai biedt verzorging die, door toevoeging van verschillende extracten, aan ieders eisen worden aangepast. Zo ontstaan crèmes en serums die preventief werken, corrigeren en/of de optimale omstandigheden van de huid onderhouden.

Ontwerp uw eigen aangepaste verzorging voor gezicht of lichaam met geconcentreerde werkstoffen die jij zelf selecteert op basis van jouw specifieke wensen.
Zeer eenvoudig in gebruik:

1. Kies het gewenste basisproduct
2. Kies maximaal 3 extracten die het beste aan jouw eisen voldoen
3. Leeg de volledige inhoud van elke spuit in de crème of serum

Wij zijn het enige schoonheidsinstituut / schoonheidsspecialist die met dit unieke en hoge sigment werken in Middelburg.


Wil jij het beste en hoogst haalbare tegen huidveroudering, dan is Sepai waar jij naar opzoek bent!
30 min €45,-
45 min €60,-
60 min €79,- (incl wenkbrauwen harsen en gebruik van Oxylife nova)
75 min €99,- (incl wenkbrauwen harsen en gebruik van Oxylife nova)
90 min €125,- (incl wenkbrauwen harsen en gebruik van Oxylife nova)

Ook bieden wij skincare die gemaakt word op jouw eigen DNA.

Dit programma heet "Gen Decode" van Sepai. Het is een lijn die alleen voor jou gemaakt wordt. Wat voor voordelen heeft dat voor jou zal je zo denken? Nou dat zal ik je uitleggen!

Ken je het dat je naar de schoonheidsspecialiste gaat en dezelfde intensieve behandeling wilt als jouw vriend/vriendin, omdat dit zo mooi bij haar is geworden en haar huid zo extreem is verbeterd, maar wanneer jij na een aantal behandelingen nog steeds geen verbetering ziet?! Ik hoor je al denken; hoe komt dit nou?! 

Ieder mens is voor 99% hetzelfde, de meeste mensen hebben 2 benen, 2 handen, 2 nieren en ga zo maar door. Alleen of ons collageen 1,3, 9, elastine, proteïne goed is, of onze MMP's wel in goede verhouding zijn met onze opbouw van ons collageen, dat is het punt waarbij iedereen anders is. Dat is dus waarom sommige mensen wel of juist niet snel resultaat hebben na bepaalde behandelingen.

Door het doen van een DNA test, zullen we jouw DNA volledig gaan uitlezen, op 24 verschillende dingen die van belang zijn om te weten waar jouw huid juist goed, of juist slechter in is! Vanuit de DNA test is het mogelijk een pakket te bestellen op maat, zoals:

Silver €788,-: 2 producten; Serum & Crème 

Gold €1316,-: 5 producten; Cleaner, Peeling, Mask, Serum & Oogcrème

Platinum €1776,-: 7 producten; Cleaner, Toner, Peeling, Mask, Serum, extra Serum & Oogcrème

Eénmalige DNA test: €450,- (mag gedaan worden zonder een pakket af te nemen

 

Body producten op basis van jouw DNA zijn zeker ook op jouw wens te verkrijgen.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: