HBO Huidtherapeut bij Dream kapsalon & schoonheidsinstituut


Wij hebben een samenwerking met met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes.

U kunt er terecht voor de behandeling van:
• Acne / acne littekens
• Definitief ontharen
• Couperose
• Pigmentvlekken
• Ouderdomsvlekken
• Huidverjonging / Rimpelbehandeling
• Huidverstrakking
• Littekenbehandeling
• Kalknagels

 


Cosmetique Totale werkt uitsluitend met hbo geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.
Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken.

 

Definitief ontharen | Vergoeding zorgverzekering

Overbeharing is een serieuze huidaandoening waarbij sommige mensen lichamelijke en psychische stress kunnen ondervinden. Overbeharing kan voorkomen bij jong en oud en kan ontstaan door verschillende factoren. Gelukkig bestaat er hiervoor een permanente oplossing door middel van definitief ontharen.

Definitief ontharen is mogelijk op verschillende manieren. De huidtherapeut van Cosmetique Totale werkt met de meest geavanceerde technieken namelijk de Alexandrite laser, Nd: yag laser en Diode laser. Het voordeel van deze verschillende technieken is dat niet alleen alle huidskleuren veilig behandeld kunnen worden, maar ook alle haarkleuren. Dus ook voor lichtgekleurde overbeharing is nu dus een definitieve oplossing.

Wat veel mensen niet weten is dat definitief ontharen door hun zorgverzekeraar wordt vergoed. Bent u aanvullend verzekerd? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar de ontharingsbehandelingen in het gelaat. Bang voor uw eigen risico hoeft u niet te zijn. Het laser ontharen gaat namelijk niet ten kosten van uw eigen risico.

Om definitief ontharen vergoed te krijgen is het van belang dat de laserbehandelingen professioneel worden uitgevoerd door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut. Bij Cosmetique Totale worden altijd de laserbehandelingen uitgevoerd door  kwaliteitgeregistreerde huidtherapeuten en daarom hebben ze ook contracten met ALLE zorgverzekeraars.

Naast het laserontharen worden ook acne- litteken behandelingen en camouflage therapie vergoed door zorgverzekeraars.

Wilt u meer informatie over definitief ontharen en de zorgverzekering? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale bij ons in de salon via 0118 620414 of 085 9022080.

 

Medische doorbraak voor het verwijderen van acne littekens!

Het vervelende van acne is dat in sommige gevallen de acne littekens duidelijk zichtbaar blijven.

Nieuw in de strijd tegen acne littekens is de fractionele RF behandeling van Cosmetique Totale.

De  Fractora werkt anders dan de bestaande lasers. Deze behandelmethode zorgt er enerzijds voor dat er diep in de huid een nieuwe babyhuid wordt aangemaakt  en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid.

BIG-geregistreerde medische specialisten en huidtherapeuten werken met deze nieuwe methode. Naast strenge Amerikaanse FDA keuringen is deze behandeling ook in Nederland erkend. De behandelingen worden daarom ook door zorgverzekeraars vergoed.

Geen acne litteken is hetzelfde, daarom zal een kwaliteitsgeregistreerde specialist uw acne littekens eerst beoordelen. Op ,zie hier boven, is er bij ons een specialist aanwezig. Maak nu een vrijblijvende afspraak, dan weet u direct hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat de eventuele kosten daarvoor zijn.

 Bel voor een gratis consult t.w.v. €35,- naar 0118 620414 of 085 902 20 80 of kijk voor meer informatie op www.acnebehandelingen.info.

 

Natuurlijke huidverstrakking met de Fractora!

De Fractora technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika.

Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Wat doet de Fractora?

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de Fractora nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met Fractora uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat u altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de Fractora behandeling geschikt?

De Fractora is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De Fractora is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

 

Interesse?

We adviseren u om gebruik te maken van een gratis en vrijblijvend intakegesprek met één van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale. Zij kunnen u precies vertellen of de Fractora de beste behandeling is voor u en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Bel voor een gratis consult naar 0118 620414 of 085 902 2080 of kijk op voor meer informatie op www.inmodeclinis.eu

 

Nieuw! Directe huidverjonging met medische behandelingen

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale werken bij ons in de salon met medische lasers en peelings om directe huidverjonging te realiseren. Met deze behandelmethodes kunnen rimpels, couperose en pigmentvlekken worden verwijderd.

De HBO geschoolde huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd. Behandelingen in het gelaat worden daarom ook door zorgverzekeraars vergoed.

 

De Lumecca  behandeling kan door haar veiligheid en effectiviteit met recht de volgende generatie huidverjongingstechnologie worden genoemd. Het grote onderscheid met andere methoden is niet alleen het verbluffende resultaat, maar ook dat de behandeling voor alle huidtypes geschikt is, zelfs voor de getinte huid.

De Lumecca behandeling kan zeer precies en veilig gepigmenteerde gebieden aanpakken zoals: sproeten, zonbeschadigingen en ouderdomsplekken. Daarnaast wordt deze behandelmethode ingezet om roodheid van de huid (couperose) en spinnenaders te verwijderen.

Voor permanent ontharen, huidverstrakking en de behandeling van acne littekens kunt u ook bij onze huidtherapeut terecht.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende consult om te laten zien wat de huidtherapeut voor u kan betekenen. Ga snel naar www.inmodeclinics.eu of bel naar het centrale informatie naar 0118 620414 of 085 902 2080.

 

 

 

 

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: