Je haar en make-up moeten op je trouwdag helemaal perfect in orde zijn. Het moet passen bij je persoonlijkheid, jurk en je make-up. En dan moet het ook nog eens de gehele dag goed in model blijven zitten. Het bruidskapsel is dus echt het werk van een specialist! Bij ons ben je in goede handen.

Je komt eerst voor een proefkapsel naar de salon, dat is vaak geruime tijd voor de grote dag. Zo'n proefkapsel is eigenlijk de "generale repetitie" voor je trouwerij. Dan nemen we de tijd om te bedenken hoe het haar er op die dag uit moet gaan zien. Hierdoor weten we op die dag precies hoeveel tijd we nodig hebben en vanuit daar kunnen wij de kosten berekenen.

Ook voor een perfecte bruidsmake-up staan de visagisten voor je klaar. Net als het kapsel doen we dit ook geruime tijd van te voren. We werken hierbij met het hoogwaardige minerale make-up merk "Youngblood" is op onze website meer te vinden over dit mooie merk en deze lijn is voor elke huid toegankelijk!

Jouw trouwdag moet perfect zijn en daar helpen wij heel graag aan mee!

 

Prijsindcatie bruidskapsel en bruidsmake-up arragement

kort haar en visagie  (incl. proefmake-up en proefkapsel) vanaf €125,- 

Bobline lengte en visagie (incl. proefmake-up en proefkapsel) vanaf €149,-

Schouder lengte en visagie  (incl. proefmake-up en proefkapsel) vanaf €199,-

BH-lengte en visagie  (incl. proefmake-up en proefkapsel) vanaf €229,-

Langere lengte en visagie  (incl. proefmake-up en proefkapsel) vanaf €259,-

 

Wil jij graag meer weten over deze arrangementen, plan dan een afspraak in voor een ïntake bruidsarrangement" of bel voor een afspraak

 

 

 

Wil jij graag meer weten over deze arrangementen plan dan een afspraak in voor een "intaken bruidsarragement" of bel voor een afspraak.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: