Wij hebben weer verschillende acties 

ACTIE 1: is nog tot en met eind mei te boeken: Bindweefsel massage voor benen en billen Wil jij naast sporten, je benen en billen nog wat extra aandacht geven, dan past deze behadeling daar perfect bij! (GAAT U TUSSENDOOR OP VAKANTIE DAN IS DIT GEEN ENKEL PROBLEEM EN BOEKEN WE DE KUUR DAARNA GEWOON DOOR!)

De Behandeling: 

Wil je wat lekkerder in je vel zitten? dan is een kuurtje met de bindweefselmassage aan te raden die deon wij met een apparaat (Oxylife Nova) Een keer per week een behandeling zorgt ervoor dat afvalstoffen afgevoerd worden en de huid steviger wordt. Door de knedingen van de massage worden de verklevingen losgemaakt en de cellulite minder. Dit kan in het begin wat gevoelig zijn, maar na ongeveer 3 behandelingen, is het een prettig en stevig makende massage. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost normaal gesproken €45,-

ACTIE ACTIE ACTIE

6 behandelingen van €270,- nu voor €199,-

10 bahandelingen van €450,- nu voor €299,-

Ook raden wij aan de juiste thuis producten te gebruiken, want het is een samenwerking die we aangaan, ook na de kuur zou u deze moeten blijven gebruiken.

ACTIE 2:Wilt u uw huid na een behandeling een extra boost geven dan adviseren wij de beautyangel daarvoor in te zetten dit is een lamp met verschillende licht frequenties die de behandeling intensiever maakt. (Lees hier meer over op de andere pagina van de website)

Dus wanneer u bij ons in de salon komt voor een behandeling en u wilt het insiever maken plaasten wij daarna de beauty angel, dit kan zowel bij een gezicht als body behandeling.

Krijg de beauty angel upgrade nu voor €12,50 ipv €25,- dit bekend 50% korting!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: